10 juni 2011

Life...

Vackra blommor, en mysig hörna och ljudet av glada barn som springer i vattenspridaren.
Ibland är livet underbart:)

Körsbärsträdet blommar och det är också underbart:)


Förgätmigej, massor av en rosa sort har kommit till min rabatt med fåglarnas hjälp. Endast en liten underbart blå. Förgätmigej har varit min favoritblomma ända sedan jag var liten, antar att jag har många minnen av den :)
Fler blomfavoriter har ju såklart kommit i takt med intresset för växter och trädgård också. Några av mina favvisar är Funkia, Doftpion, Rosor, Lavendel, Klematis, Rododendron och de söta vårblommande Auriklerna.Dahlia får bo i min zinkkanna några dagar innan utplantering. Jag ska plantera den i min nya månskensrabatt men oj, vad jag tyckte det var fint att ha henne nära.

Buddha sitter på kanten till en vattenbänk som J har byggt. Runt kanten kan man sitta och njuta i skuggan under parasollet. I krukan växer underbara Luktärter:)
Blommar inte än men snart, snart......längtar.


Ännu en Dahlia, den kommer bli ca 1 meter hög. Knöl-Dahlia sa hon jag köpte den av att det är. Det betyder att jag måste komma ihåg att gräva upp knölen, så jag kan njuta av den fler år.


De vita kuddarna och kudden med blommor på kommer från HM-home
Den svarta LifeKudden -Zelected by HouzeDessa kort har jag tagit i dagsljus, när det är mörkare ute vilket vi ju för vänta med till
sena hösten här i norr så syns ångan som blir på vattnet mycket tydligare.Önskar er alla en fin dag:)

Kram

Jenny4 kommentarer:

 1. Hej!
  Det är så dumt för din blogg hamnar längst ner på min blogglista även om jag har inställningen på senast inlagda! När jag sedan trycker på din blogg så visas sidan med inga inlägg, utan jag måste trycka på startsidan. Vet du hur man ändrar det? Jag tappar så lätt bort dig...
  Hur som haver så visar du mina favoritblomster idag! Det kan inte bli mer sommar än så!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag kopierat adressen och lagt in din blogg på nytt. Det funkar ändå inte, du hamnar sist med inlägg för tre månader sedan...pust så tråkigt. Har du kollat din inställning? Eftersom jag får upp en sida där du inte har några inlägg så tänker jag att det kan bero på hur du ställt in det hela? Kanske? Vet du om någon annan bloggvän har samma problem som jag? Många frågor så här på söndagsmorgonen...svara när du kan.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Glömde..jag får upp etikettsidan. Den ska ju inte komma upp utan startsidan. Därför undrar jag om din inställning./kram

  SvaraRadera
 4. Nu funkar det ju!!!
  Så jättebra, blir spännande att få höra hur du löste det...jag blev följare också. Var det det?

  Godnattkram!

  SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!