JENNYE homestyling i norr


"Det första intrycket av din bostad är enormt viktig vid en visning. Vid en homestyling inreder vi så att bostaden känns varm och inbjudande.
SKA DU SÄLJA DIN BOSTAD?


Då kan det vara en bra ide att göra en homestyling / homestaging och vi kan hjälpa dig! Undersökningar visar att hem som stylats leder till en bättre affär, bostadens säljs snabbare och till ett högre pris. Vi lyfter fram bostadens inre kvaliteter och de bästa egenskaperna efter de förutsättningar som finns. Att inreda hemmet på ett genomtänkt och attraktivt sätt förändrar det första intrycket väsentligt och hjälper bostadsspekulanterna att se möjligheterna.

Tänk på att homestyling hos privatpersoner dessutom är avdragsgillt i deklarationen vid en försäljning och ska tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.KONSULTATION

Du vill göra det mesta av arbetet på egen hand men konsulterar oss före. Vi kommer hem till din bostad och går under ca 1-2 tim igenom ditt hem; rum för rum. Du får konkreta tips och råd under vårt möte på vad du själv kan göra och hur du stylar hemmet inför fotografering och försäljning. Inom ett par dagar får du ett mail innehållande en anpassad åtgärdslista med utförlig information om vad du bör göra för att lyckas med din homestyling/ homestaging.

Pris: Bostäder med upp till 3 rum och kök, alt 100 kvm. 2995 kr
Bostäder över 100 kvadratmeter enligt offert.

(vid köp av STYLING ingår konsultation)


STYLING 
Vi kommer hem till dig och stylar din bostad. Vi arbetar utifrån befintlig inredning och möblemang för att skapa en tilltalande miljö. Vi kan vid behov komplettera med textilier, tavlor, växter och inredningsdetaljer för att skapa en trivsam miljö utifrån bostadens behov* men endast i samråd med dig såklart. Målet är att bostaden ska upplevas ombonad, fräsch och inbjudande samtidigt som den ger ett neutralt intryck. Vid behov utförs även enklare ommöblering.

Samma dag som fotograferingen och visningen kommer vi besöka bostaden med snittblommor och ev. frukt. samt att kolla till att allt är ok.

Pris: från 4 995 kr (gäller bostäder på upp till 100 kvadratmeter).
Bostäder över 100 kvadratmeter enligt offert.

* Inredningsdetaljer hyrs ut av mig i en månad för en mindre kostnad enligt offert.
VAD FÖRVÄNTAS AV DIG SOM KUND?

Du förväntas förbereda din bostad  innan jag kommer  genom att plocka bort de saker som inte ska vara med på homestylingen, enligt överenskommelse. Det innebär t.ex. att plocka bort privata saker, foton, hygienartiklar och saker som hör vardagen till (såsom ex kläder, skor och tidningar) samt att städa av bostaden. Detta för att jag skall kunna komma igång med stylingen så snart som möjligt. Önskar du hjälp med detta kan jag givetvis genomföra det enligt offert.Offert inredningsuppdrag

Du kanske inte vill sälja din bostad utan kanske nyss har köpt en ny eller vill renovera din gamla. 

Vi kan hjälpa dig att skapa en fantastisk miljö och utgår naturligtvis utifrån Dina behov och önskningar via bilder, frågor och samtal. Om möjlighet finns så gör vi gärna ett hembesök för att få rätt känsla för uppdraget. Du får sedan en utförlig beskrivning i form av en moodboard med bilder, färgprover och om du vill även inköpsställen av möbler och dekoration mm. Allt för att underlätta för dig i skapandet av ditt drömhem. 

Skicka gärna bilder till rosvikslyckan@gmail.com för att få offert utifrån ditt behov.


Vill du veta mer?

Skicka ett mail till oss på
 rosvikslyckan@gmail.com

Med vänliga hälsningar Jenny Engberg


Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!