Om mig

Hej!


Här bloggar alltså jag, Jenny - en idésprutande inredning och trädgårdsälskande, glad och enligt kära vänner ibland en ganska vimsig kvinna som tex. glömmer väskan lite överallt. Kaffe är mitt livselixir och jag kan dricka hur mycket som helst (men det är bara vad jag tror för kaffekoppen glömmer jag också överallt). Men bara hemma såklart och mjölk ska det va i.

Jag bor i villa i en Norrbottnisk by som heter Rosvik med två underbara barn som heter Albin och Isabel. Där bor också min man Jens, min stora kärlek ♥ och den svarta Kaninen Ozzy och Eldbuksalamandrarna Lågan och Flamman, dem får vi inte glömma. Rosvik heter ju alltså byn där vi lever, bor och är lyckliga, därav namnet Rosvikslyckan ;)

När jag inte bloggar så jobbar jag deltid som butikssäljare av i nuläget herrkläder och tidigare även av inredning. Jag driver också ett eget litet företag som erbjuder homestaging och homestyling. Detta är ganska nytt så tveka inte att höra av er. Prislista finns under fliken interiör  by Jenny E

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!