6 november 2015

Nya ljus och ljusstakar...

 
Så här ser det ut i vardagsrummet vid vår fejköppenspis just nu,
precis som vanligt men med lite nya små ljusstakar som flyttar runt.
Hej 
Jag passade på att beställa lite från Lagerhaus här om veckan när de hade rabatt och nu har jag fått mitt paket :) förutom fina present/julpapper och etiketter mm så köpte jag små ljusstakar som jag tänker ha när jag dukar på bordet. Såå små och nätta och med smala fina ljus. Man kan vända dem upp och ner och använda vanliga kronljus också vilket är perfekt så man inte får panik om man får slut av de smala som har samma tjocklek som julgransljus. Flyttar runt dem lite och de är ju väldigt  lättplacerade då de är så små, dessutom i favoritmetallen just nu. Mässing. Ja, inte är det någon äkta mässing men ganska lik både guld och mässing och jag tycker att det funkar att blanda metaller hur som helst. Inte som förr då man liksom bestämde sig för en och körde den överallt.Den här mattan alltså! Älskar den verkligen och de har den även i en större storlek om man skulle behöva det. Köpt på Ellos såklart :) Missa inte rabattkoden om du tänker beställa , den hittar du HÄR


Minns ni att jag köpte denna Hortensiakvist när det skulle vara reportage här. Det är 3 veckor sedan nu och den står än! sååå prisvärt :)
Ha en fin fredagkväll nu alla vänner!


Efter en extremt stressig vecka säger jag trevlig helg och intalar mig detta;)
1 kommentar:

  1. Jisses... du har såååå fint!!! Det är en njutning att kika in och se bilderna i så stort format. Inspirerande till tusen!!

    Kram och fin söndag!
    Milla

    SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!