12 september 2011

Nu är vi äntligen Herr och Fru!

Bröllopet hölls i Gammelstads Kyrka och bröllopsfesten i Folkets Hus Royal i Rosvik. Dagen innan kämpade vi så svetten rann för att förvandla lokalen som vi ville ha den.


 Gardiner och tavlor togs ner, en bar som Jens byggt av potatislådor bars in och två stycken stora trädgrenar från vår trädgård ställdes upp, tyger hängdes upp för att dölja en stor anslagstavla samt nederkanten på scenen, sen började det roliga:) att duka alla borden och piffa till det sista:) Jag är otroligt tacksam för all hjälp jag fick av Jennie och Fredrik som var vårt värdpar och Helena, som var toastmadame på bröllopet. Utan er så hade jag aldrig hunnit få allt som jag ville. Tusen tack!

Tema: -vitt  -svart  och personligt
I trädgrenarna sitter bland annat små texter fastknytta med svarta sidenband med vita prickar.
Till exempel - amin meta lle som betyder jag älskar dig på alviska.

Min man är en riktig Sagan Om Ringen nörd så utgångsmusiken var "Concerning Hobbits", även den från filmen och helt fantastiskt fin.

Ganska lik orgelversionen. På Orgel är det dock lite pampigare tycker jag.


Det känns fantastiskt bra att vi nu äntligen har gift oss och vi fick verkligen en bröllopsdag som vi kommer att minnas FOR EVER det är jag helt säker på. Det var den allra allra  bästa dagen. Puss och kram min älskling, jag är så tacksam för att du älskar just mig. Ni ska få se bilder på oss också det lovar jag men de får bli en annan dag

Jag har legat nerbäddad hela veckan men idag känns det lite bättre och jag har ingen feber så ..imorgon blir det nog jobb :)


Hoppas du får en fantastisk vecka

kram

Jenny2 kommentarer:

 1. ***Grattis!!***
  Jag lyssnade på musiken och försökte föreställa mig det hela, med hjälp av din beskrivning.
  Kan tänka mig att det är skönt nu när allt är över och ni bara kan koncentrera er på varandra!

  Önskar er Love forever /Tina

  SvaraRadera
 2. Ni hade lagt ner ett enormt arbete på att få till lokalen. Gissa om ni lyckades?? Allt var så fantastiskt vackert och perfekt in i minsta detalj. Bilderna vi tog på er i kyrkan blev så fina. Ett vackert brudpar och söta barn.
  Hoppas att fru Engberg kryar på sig.
  Kram fr. faster Inger

  SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!