10 november 2011

Vinterfint

Allt vintrigare pynt smyger sig så sakteliga fram, vita hyacinter är en storfavorit. Supersöt "vägrens-gran" som jag fick av en vän tidigare i veckan har jag "planterat" i en cylindervas och små skridskor från Lisbeth Dahl pryder ett ljus. Skridskorna har jag köpt på Handplockat när den låg i Luleå.


Godmorgon snyggingar!Jag var på salongen Jessicut igår och färgade håret i en lite guldigare nyans än jag hade tidigare. Tänkte slippa lika mycket utväxt hela tiden, jag är sååå less. Snyggt med aningen mörkare och varmare färg så här på hösten, dessutom får man ju en helt annan glans i håret när det inte är lika ljust och det gillar jag. Alltid lika trevligt att träffa Jessica, hon utstrålar så mycket glädje och kreativitet och inspirerar mig väldigt mycket .
Tusen Tack Jessica, det känns jättebra :)!
Ett litet tips till er som är sugna på lite ny fräsh hårfärg nu på hösten. På Jessicut kan ni köpa Goldwells snygga intensiv toningar för 130:- just nu. Superbilligt alltså så..skynda fynda!


En till bild på köksbordet:)

Som ni kan se så är det mörkt ute på bilderna, det beror på att jag hade väldigt svårt att sova inatt. Det måste ha varit fullmåne... är det någon fler än jag som har svårt att sova då???
Annars kan det ha varit för att Jens har åkt med jobbet till Stockholm och jag var heeelt ensammen. Ingen som sa till nattugglan att hon måste gå och sova:)I morgon är en annan dag
men
Morgondagens datum är ju faktiskt lite kul,
 2011-11-11
väldigt många bröllop skulle jag tro:)

Jo, apropå det förresten. Jag har ju inte visat er våra bröllopsbilder som fotografen Mikael Krona tog när vi gifte oss...Ska göra det någon dag . Jag lovar!


Ja, det är mycket som ska hinnas med idag så nu skall jag dricka upp mitt kaffe och ta och fånga dagen här för sen blir det kvällsjobb:)


Ha en fin dag vänner1 kommentar:

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!