8 juli 2012

I trädgården...

Så underbart det är med sommar!


 Min semester har börjat och Jens har bara en vecka kvar till sin, härligt härligt:)Albin har blivit starkare och det är bara ca 2 veckor kvar på hans väldigt långa pencillinkur, vilken kämpe han är. Vi blev ju kvar hela 5 veckor på sjukhus och har ju varit hemma en tid nu och börjat komma ikapp här hemma också. När vi for in till sjukhuset så var det 50 cm snö och när vi kom hem så var det vår och all snö var borta. Det är ju helt sjukt vad snabbt det går egentligen.

I Umeå väcktes många gamla minnen till liv från när vi i princip bodde där på avd. Barn 3. Vi träffade fantastiskt fina familjer som kämpar för livet mot denna fruktansvärda sjukdom, jag önskar dem all lycka i världen och håller tummarna hårt för att allt ska gå bra för dem.


Nu när vi som sagt, äntligen kommit ikapp lite här hemma så har skaparlusten också kommit tillbaka och Månskensrabatten blommar för fullt med sina ljuvliga vita och väldoftande blommor

Ett hav av myskmadra, vita löjtnantshjärtan, pioner, syren, klematis och funkia.

Det skall kompletteras med några blommor till hade jag tänkt, jag hade tex planterat 2 stycken vit solhatt(Echinacea purpurea) men en av dem dog så en sån måste jag köpa och så tänkte jag sätta en uppstammad vit syren på vänstra kanten, mitt i havet av myskmadran. Söker också efter fler vita växter som blommar på hösten, tipsa mig gärna! Det får gärna vara en växt som blir ca 50-80 cm hög.

 


Idag har vi jobbat på paviljongen som ska stå runt stenrundeln,
tusen tack till svärfar som svetsat och så klart till min älskling  som ställer upp på att göra denna skapelse :) Kanske är dumt att säga att VI jobbat på den men jag hjälper faktiskt till lite i alla fall;) typ, håller i här o där ;)


Hur resultatet blir , det får vi vänta med ett tag för det är mycket kvar att göra. Längtar tills den är på plats:)

Möbler att ställa in i min fina paviljong saknas fortfarande, tips någon?
Ha en underbar fortsättning på kvällen
5 kommentarer:

 1. Växtriket i Luleå har halva priset på utomhusmöbler.. kollade bara lite snabbt och såg att de hade i både modernare stil och i lite mer romantiskt snirkligt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag ska faktiskt till Luleå i dag så jag ska kika in där:)

   Radera
 2. Så fint det blir! Ha en trivelig semester :-) Klem, Eva Hanne :-)

  SvaraRadera
 3. Gör ett nytt försök att kommentera, gick inte bra när jag provade med seg uppkoppling från stugan. Tänkte bara säga att jag saknat dina inlägg och att det är skönt att A är på bättringsvägen. Vilken kämpe han är!

  Trevlig sommar!

  SvaraRadera
 4. Så skönt att höra att gossen är på bättringsvägen. Fantastiskt fin rabatt, vita blommor är så vackra.

  Önskar dig en skön semester!
  Kram Marie

  SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!