28 augusti 2012

Mums!


Bilden är tagen för ca 1 år sedan på min fantastiska möhippa.

memories....:)


Hello!


Hur har ni det ? Det var ju evigheter sedan det uppdaterades här på bloggen ju !
 
Sommaren har varit bra och Albin har som vanligt varit en riktig kämpe och blivit så gott som återställd efter den envisa och otäcka infektionen han fick i våras. Han har börjat gå igen och vi tycker nästan att han är starkare nu än innan. Ihärdigt tränande har gett resultat:)
 
Dagar blir veckor och plötsligt månader, tiden har bara sprungit iväg tycker jag och någon ork att blogga har tyvärr inte funnits kvar men nu är det bara att ta nya tag och komma in i alla rutiner igen och hoppas att vi får en härlig och inspirerande höst
-eller hur!
 
förresten...
Har du ätit kräftor eller surströmming ännu??? Här har det inte blivit av ännu tyvärr, det är ju så gott! sitter och får massa minnen från min möhippa vid den här tiden förra året.....oj, oj oj vad kul det var... och pinsamt ...och galet ...och mysigt och .............jäkligt roligt!!!!
 
 
Idag ska jag åka och storhandla, jätte kul!!! njaaae kanske inte men det var evigheter sen! Matlista med GI recept är gjort för nu ska fläsket bort och där med basta! Sommarens grillmat har satt sina spår runt midjan, märkligt:)
 
 
 
 
Ha en riktigt fin dag
 
 
 
kram
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Hei hei. Så fint at sommeren har vært bra, og at det går så fint med Albin! Har også hatt lang pause på bloggen, men er nå i gang igjen. Ha en fin tirsdag. Klem fra Eva Hanne

    SvaraRadera
  2. Härligt att du är på G igen! Underbar bild:)
    Kram

    SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!