9 november 2012

Nyanser av

 
 
 


Hej Vänner!
 
 
Visar några svartvita bilder från instagram @fruengberg idag.... ni får gärna följa mig där om ni vill, jag känner att det är såååå himla mycket lättare att lägga upp bilder där när man är på drift:)
 
 
 
 
Sitter här i en sal på Umeå sjukhus och tittar på Albin som somnat för kvällen, han är ju bara sååå fin:) Operationen har gått bra och vi har fått komma från iva idag:) Det känns helt fantastiskt att han mår så bra och att han kan röra på både händer och fötter hur bra som helst, risken var enligt läkaren ganska stor att han kunde bli förlamad så snacka om att vi varit nervösa senaste dygnet.... Jag höll nästan på att krama om kirurgen idag när jag mötte honom i korridoren för jag är sååå tacksam och imponerad av det han gjort. Albin är den första patienten i hela norrland som genomgått den operationen som han gjort och fråga mig inte vad han gjort riktigt för det vet jag inte. Jag vet bara att de opererat in titanstänger på varsin sida om ryggraden och att de kommer att "växa med honom" typ...
 
 
Det har varit en hyfsat bra dag idag om man bortser från min otur... höll faktiskt på att bryta ihop på riktigt...
 
Jens smsar...mmm, oxfile , potatis och rotfrukter och en lättöl....(vi har betalat ett matkort på hotell Björken som ligger mitt emot och han var där och åt)
 
Jag såg ju fram emot den maten förstås och det tog inte länge så kom han och böt av mig så jag skulle få gå och äta. Jag kommer dit och möts av... tyvärr, köket är stängt nu (jag kom typ någon minut (högst 5) över 18:00 och fattade ingenting - jo, vi stänger 18:00 på fredagar och inte 19:00 som alla andra dagar!!!
 
Jaha, men ok! vad ska man säga jag frågade ju såklart om jag kunde få mat ialla fall men hon gav sig inte. Ja ja, tänkte jag Kiosken i centralhallen var ju öppen, jag går dit:) där kan man ju köpa mat. kommer dit.... STÄNGT!!!(det var öppet när jag passerade några minuter innan)
 
Hmmm godismaskinen då, får väl äta godis till middag då tänkte jag och tog ut en hundring... håller på att sätta in den i växlingsmaskinen som står alldeles intill och märker att DEN ÄR AVSTÄNGD!
 
 Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta,
typiskt min J-vla otur!!!  hahaha....
 
 
 
 
Fick en tröstande kram av Jens när jag kom tillbaka och kärlek blir man ju inte tjock av i alla fall:)
 
 
 
 
 
kram på er!
 
 
 


1 kommentar:

 1. Hej gumman!
  Tjusiga bilder!
  Vilken jäkla otur du hade:( Dålig service.

  Håller tummarna och önskar att ni får komma hem innan helgen<3

  Kramar Jane

  SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!