21 mars 2013

Morgonkaffe innan ännu en Umeåresa...


God morgon alla underbara...Idag bär det av till Umeå med Albin för återbesök. Kirurgen vill kika på ärren från skoliosoperationen och ett enkelt crp skall tas. Läkarbesöket väntas ta ca 30 min. För detta måste vi alltså åka bil ca 7 timmar. Om ni undrar så känns det hemskt onödigt. Läkare i Sunderbyn har redan gjort detta. Inget att göra, bara åka dit och se glad ut:)Skulle hellre sitta kvar på inglasningen i lugn och ro och njuta av det vackra vädret som vi har här uppe i norr.Bjuder på lite bilder på de vackra tulpanerna jag köpte igår, underbar färg, eller hur!

Lilleskutt som också bor här på inglasningen har verkligen börjat tina upp, han är så lycklig och springer runt och skuttar när man kommer ut så han får lite sällskap. Det var inte helt lätt att hinna få en bild på honom. Han stannar till så här ungefär var 3 sek, sen ett varv och så stanna upp och titta osv.:)


Nu ska jag ta och surpla i mig kaffet som jag självklart dricker ur min favoritmugg. Har inte använt någon annan sedan jag köpte den:)


Ha en underbar dag alla vännerJenny

3 kommentarer:

 1. Uff, det blir slitsomt å kjøre så langt. Håper dere har bra føre og at det ikke er glatt eller snøvær.
  Nydelige tulipaner du har og vakre bilder. Du er flink med kameraet. Klem :-)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Tusen tack Eva-Hanne, det värmer :) Allt gick bra och vädret var helt ok. Ingen snö eller halka som tur var, jag tror vi har bättre väder här i Norrbotten än i södra Sverige. Kram

   Radera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!