25 juni 2013

Albins Stora Dag...För lite mer än 1 år sedan när vi låg på sjukhuset med vår Albin så kom en av läkarna och sa till oss att hon nominerat Albin till MIN STORA DAG för att hon tyckte att han varit så otroligt duktig och att hon tyckte att Han borde vara ett av de barn som får förverkliga sin önskedrömmar.

Egentligen var det meningen att vi skulle åka redan förra sommaren men då var Albin inte så pigg och led fortfarande av sviterna efter den operationen han precis gjort då. Vi tänkte att han kanske skulle vara bättre på hösten men då kom ännu en operation i vägen, denna gången var det inte lika akut och en välplanerad op. men vi frågade om vi kunde få skjuta på resan och det gick ju jättebra :)

Idag damp det ner ett stort brev i brevlådan. Ett långt välformulerat och så fiiint brev med biljetter, bokningar på hotell och tåg och tidtabeller och gud vet allt. - Äntligen !!! Albin ska få sin Stora Dag!

Han har valt att ta med sig oss (vilken tur) och mormor till Legoland 
och redan nu på Söndag bär det av :)


Jag ska ha kameran med och försöka mig på att blogga lite under resan:)


...Nu tänkte jag berätta och visa lite bilder från en dag förra veckan som faktiskt var helt fantastiskt mysig


Jag  och Isabel följde med Albin på Elrulleträff :) Ett jättefint initiativ av habiliteringsteamet i Piteå:)

Alla barn med Permobilar och deras syskon och föräldrar, assistenter mm träffades på Lindbäcksstadion i Piteå. Vi grillade korv och hamburgare och kokade kaffe över elden i en sån där härligt välanvänd kok-kaffepanna. Barnen körde race på banorna som anlagts där uppe och dagen var otroligt lyckad. Avslutningsvis så tog vi oss upp på toppen av vallsberget, lite kämpigt men det gick. Vilken underbar utsikt och vad härligt det var att se alla barnen som var så stolta av att de minsann också kan ta sig upp, det värmde i hjärtat :)


Albin och Isabel på toppen

och här kommer lite fler bilder...Sist men inte minst måste jag ju bara visa vem jag fick en bild på dessutom...
ser ni vem det är???


 det är ingen mindre än Charlotte Kalla :) hon var där med några andra och tränade... 2 timmar löpning och sedan 2 timmar på rullskidor utan stavar, shit vad hon är vältränad!!! Vilka benmuskler!!! Trevlig var hon också :D hon hälsade när hon gick förbi oss vid grillplatsen när hon tränat klart... hon såg faktiskt inte ens trött ut !
Om Du skulle vilja stödja stiftelsen MIN STORA DAG så klicka HÄR 

Idag sa Albin någonting vid middagsbordet som verkligen gjorde såå ont i hjärtat... han sa
-Det är faktiskt inte så lätt att ha Cancer


7 kommentarer:

 1. <3 fina bilder och jättefint av er och kommunen, albin hade nog jättekul,, samt otroligt kul att min stora dag blir av nu för albin.. Lycka till er alla, ni är bäst, älskar er /Erik

  SvaraRadera
 2. Ååååh man blir ju tårögd när man ser ditt fina inlägg. Ha nu en toppen resa, och en kanon semester. Hoppas solen är med er:). Kram Anki. <3

  SvaraRadera
 3. Ha en trevlig resa till Legoland - där är så fint! Vilket fint inlägg detta var! Blir rörd! Kommer nu gå in och stötta Min stora dag - för de gör verkligen NÅGOT! Trevlig resa!/Lena(Albin M:S mamma)

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en härlig resa med massa roliga upplevelser och härliga minnen.

  Önskar dig en toppen helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Åh vad KUL ni ska ha på Legoland! "Min Stora Dag" är verkligen ett fantastiskt initiativ, tänk så många fått glädje av den stiftelsen! <3
  Finaste Albin. Så hjärtskärande det han sa vid köksbordet. Tänker på er och förundras ofta av hur starka ni är som kämpar på hela familjen och ändå tar hand om varandra på ett sånt fint sätt. Alltid med ett leende. Fina ni! <3
  Många kramar och ha det så JÄTTEKUL på Legoland! Ge Albin en stor kram från oss!

  SvaraRadera
 6. Önskar er rolig resa med massor av skratt :)
  Hoppas du fann din fina baddräkt ;)

  Härliga bilder på ungarna.
  Kram Jane

  SvaraRadera
 7. ����åh snälla nån. Vilken tapper kille. Börja läsa på IG om dig där. Hoppas allt ordnar sig. Blir alldeles tårögd.
  Ni ser ut att ha det fint.
  Kram Eva (evalevabo)

  SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!