23 oktober 2014

I min drömträdgård finns en magisk dörr...Hej!
Nu har ju första snön fallit men jag kan inte låta bli att fundera på hur trädgården sakta men säkert växer fram från år till år. När man bor som vi, d.v.s på en ganska liten villatomt så får man liksom drömma och glömma ganska mycket om den utsikt som man ju såklart helst skulle vilja ha men aldrig kommer få. 

Det är ju heeelt omöjligt att ändra förutsättningarna så istället för en fantastisk utsikt så försöker vi skapa så många rum i trädgården så att man inte ser allt på en gång utan måste ta sig vidare och upptäcka nya saker. 

Ringlande stigar av kullersten och marken fylld med vackra plattor i sten och betong som håller ihop det hela på något vis, som en matta i vardagsummet. Körsbärsträd i blom och en underbart doftande och vit månskensrabatt med blommor som pioner, tulpaner, klättrande rosor, myskmadra och syren.

 Att gå en tur runt huset ska överraska och min önskan är att man alltid ska ha något vackert att titta på och kanske något att smaka på. I framtiden vill jag bygga ut min örtagård, älskar örter.En plats att sitta och drömma och njuta på, 
det behövs i alla trädgårdar.


Även vintertid...


Eller hur

   Nästa år hoppas jag att den slingrande gången ska få en avstickare ner mot vänster och leda ut genom en portal. Här drömmer jag mig bort lite och önskar mig en gammal sliten dörr... 


en magiskt vacker dörr som kan leda var som helst,


ingen vet.Jenny
Inlägget är skrivet i sammarbete med weber

2 kommentarer:

 1. Det låter spännande och hoppas du får din dörr :)

  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Ja tusingen...nu får man längta länge efter trädgårsmys i grönskan.
  Men den som vänta på något gott ;)

  Kram Kram

  SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!