30 september 2012

Tacksam...

 
 
Hej!
 
 
Har just kommit hem från jobbet, barnen har gjort sin läxor och mannen är på bra humör.
Han sitter och ser på TinTin film i 3D med en kompis så det kan ju ha med saken att göra, jag vet inte.  Man blir aldrig för gammal för att se på tecknad film:)
 
 
 
På bordet står en bukett vita rosor som jag fick av mamma här om dagen, underbart att få! tusen tack mamma:) Hon är så fin och jag är så tacksam för allt hon gör för vår familj. Hon jobbar som avlösare/assistent till Albin åt oss 1 gång i månaden så vi får ta hand om varandra lite, guld värt när vi har haft det som vi haft det. Vad skulle vi göra utan henne...världens bästa!
 
 
 
 
Nu ska vi snart äta middag så det är väl bäst jag går och dukar...
 
 
I dag blir det skinkbog med coleslaw ur receptboken GI mat som kunde köpas tillsammans med expressen för någon vecka sedan, jättegod mat och viktkurvan går äntligen neråt trots att jag syndade med godis igår:))
 
 
 
Ha en fin söndagkväll!
 
 
/Jenny
 

2 kommentarer:

  1. Ja, mammor är allt bra och ha både till stort och smått här i livet. :) Själv så har jag mina föräldrar långt ner i vårt land men har haft turen att få världens bästa svärmor som alltid ställer upp till 100 %.

    Ha en tevlig måndag!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Härligt med en sån mamma! ja familjen ska man vara tacksam för! Det är lätt att glömma(att vara tacksam) i den grå vardagen...Kram/Nettan

    SvaraRadera

♥ligt tack för att just DU tagit dig tid att lämna en hälsning hos mig.
Om du har en fråga försöker jag svara på den i kommentarsfältet.
Välkommen tillbaka! ♥
Hjärtligt Tack för besöket och välkommen åter!